Over ons

Wij zijn Henk (links) en Wouter (rechts).

Henk groeide op in Hupsel, een buurtschap van Eibergen en Wouter groeide op in Zaltbommel. Door toeval kwamen wij elkaar in Enschede tegen en wij werden goede vrienden.
Sinds 25 november 2011 zijn wij getrouwd.

Nadat verschillende vrienden van Wouter overkwamen voor een logeerpartij, werd duidelijk dat het hier erg aangenaam vertoeven is. Wij willen daarom meer mensen de kans geven om hier even tot rust te komen. Dat bracht ons op het idee om een Bed and Breakfast te beginnen.

Wouter kan nu zijn oude beroep van kok weer gaan uitoefenen.  Met zijn horeca opleiding heeft hij een goede achtergrond om de gasten van “De Wieber” te voorzien van ontbijtjes en lunchpakketten.  Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw wandeling of fietstocht een lekker lunchpakket bij ons meenemen. Bij terugkomst op  “De Wieber” kunt u genieten van een kopje koffie en/of thee en zelfs een drankje met een hartig hapje behoort tot de mogelijkheden.

Henk, die vroeger de landbouw opleiding heeft gedaan en bij zijn ouders op de boerderij het vee verzorgde, werd door gezondheidsredenen gedwongen een andere richting uit te gaan. Hij kwam eerst in de buitendienst van de Gemeente Eibergen en later werd hij ingezet als Sporthal beheerder van de Pickerhal te Eibergen. Hier werkt hij nog steeds.

Samen hebben we al geruime tijd dezelfde liefde:
de liefde voor vee en voor elkaar.