Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Om veiligheidsredenen (spam) kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
195 berichten.
Rob en Josien heeft geschreven op augustus 23, 2014 om 8:06 pm
Een fijne overnachting hebben we bij jullie ervaren Henk en wouter, een prachtig plekje in de achterhoek hebben jullie ervan gemaakt , Gezellig met zoveel dieren rondom DE Wieber, zelfs het kraaien van de haan in de ochtend was geweldig om even wakker van te worden . Wij zijn ervan overtuigd dat jullie de B en B met heel veel plezier samen runnen , een echte aanrader , veel succes mannen ga zo door !!!
Ingrid en Trix heeft geschreven op augustus 21, 2014 om 10:32 am
Dinsdagochtend, na \'n heerlijke nacht, stil, wind, gebler van \'n schaap , verrast op \'n lekker ontbijt. De sfeer hier in dit huis voelt goed. Deze twee mannen geven je \'n gevoel erg welkom te zijn. Vriendelijk , zorgzaam en aandacht voor zijn de woorden die hier bij opkomen. Heren, dank en mogelijk tot \'n volgende keer. Groet, Ingrid en Trix
fam. Arts, heeft geschreven op augustus 17, 2014 om 9:10 pm
Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij wat iedereen al over jullie geschreven heeft. fijne gastheren , goede bedden, super ontbijt. Heel veel succes voor de toekomst en alle goeds jullie beide. Mocht het zo uitkomen , dan komen wij zeker nog een keer terug. Jos en Kitty , Limburg.
Wil en Frits heeft geschreven op augustus 17, 2014 om 8:32 pm
Beste Henk en Wouter , Via onze dochter hier terecht gekomen . Het was een bijzonder prettige ervaring , bijzonder prettige gastheren, prima bedden , uitstekend ontbijt, voor herhaling vatbaar. Wil en Frits, Haarlem.
Van Der Velde, heeft geschreven op augustus 17, 2014 om 8:28 pm
Beste Mensen, Hartelijk dank voor jullie goede ontvangst, verzorging en vertrouwd onderkomen. En ook voor het lekkere eten, ontbijt, en de heerlijke toebereide spijzen. Tevens voor jullie bijzondere aandacht voor elk individuele gast, voorvoelend voor bijna elke wens van iedereen. Rustend en slapend op een goed bed! Tenslotte zeer veel dank voor de vele verbindende ritjes die een auto kan bieden aan een niet -veel-lopende -gast. Alles bijeen : gezellige gastheren, sfeer en huis; Je voelt je hier thuis ! G. Van Der Velde, prov. Utrecht.
Edwin en Judith heeft geschreven op juli 27, 2014 om 8:22 pm
Hoi Henk en Wouter, Bedankt voor de gastvrijheid en de service, geen vraag bleek te gek voor jullie. We hebben het weekend als prettig ervaren. groetjes Edwin en Judith
Michael Theuns heeft geschreven op juli 22, 2014 om 7:34 pm
Beste Henk en Wouter, We waren erg blij dat we er nog in konden afgelopen zondag 20 juli om 22.30 uur. Natuurlijk hadden we wel gereseveerd, maar ons feestje liep iets uit. Ondanks dat het zo laat was kregen we een zeer warm welkom. Jullie namen prima de tijd om ons -tijdens het op bed krijgen van onze 3 kinderen- alles wat nodig was uit te leggen. Na een heerlijke douche zijn we om 23.15 nog gezellig even aangeschoven aan DE lange tafel voor een slaapmutsje. Prettig! Na smorgens een zeer uitgebreid een goed verzorgd ontbijt te hebben genuttigd, mochten Merel, Mees en Jannes met Henk mee om te helpen met de dieren te voederen. Fantastisch vonden zij het! We hebben dit de hele dag nog mogen aanhoren haha. Heren; complimenten hoe jullie met jullie winkeltje en gasten omgaan. Wie weet tot ooit; al is het maar voor een bakkie en een praatje. Groeten van zeer kritische maar goed tevreden mensen; Michael Sandy Merel, Mees & Jannes Theuns Langeraar (Zuid-Holland)
f.dobbe heeft geschreven op juli 18, 2014 om 9:12 pm
bedankt voor de gastvrijheid 15 juli 2014 wij hebben er van genoten hopelijk tot een volgende keer. het konijn is heerlijk heb er soep van gekookt en een pootje gebraden hummm. groeten ben en francien
Kathja, Sonja en Jente heeft geschreven op juni 1, 2014 om 9:25 pm
Kort maar krachtig! Bedankt voor de gastvrijheid! Het was een bijzondere plek om te overnachten, gezellig met al jullie dieren! Zeker een aanrader voor een ieder!
fam. v Leeuwen heeft geschreven op mei 27, 2014 om 12:46 pm
\"t was een fantastische overnachting bij jullie Hartelijke ontvangst en heerlijk gegeten en geslapen en na een lekker ontbijt met eieren van eigen kippen Een onvergetelijke ervaring op jullie Boederij . vriendelijke dank. Hans en Annemieke en Bart en Kitty. uit het westen .
Marieke heeft geschreven op mei 27, 2014 om 12:40 pm
Bedankt mannen voor de supergastvrije ontvangst. Alles is tot in de puntjes verzorgd en erg schoon. Veel succes en geluk. Marieke uit Leidsendam.
Fam.Siebert heeft geschreven op mei 27, 2014 om 12:37 pm
Hartelijke dank voor de gastvrijheid ! We hebben genoten van het heerlijke ontbijt en het ontspannen en open gesprekken tijdens het ontbijt. Wat is het fijn om zo de Vakantie te beginnen ondanks de slechte weers voorspelling deze dagen. gr. Gerrit en Ingrid Siebert .
Hartlieb heeft geschreven op mei 26, 2014 om 11:30 am
Een kort weekend, goede bedden, lekker ontbijt, en een fijne ontvangst. We komen zeker een keer terug groet van Corrie en Joke
jose'en Bianca heeft geschreven op mei 8, 2014 om 10:34 pm
Beste Henk en Wouter , Hartelijk dank voor de ontvangst in jullie bijzondere B & B. Jullie hartelijkheid en gezelligheid hebben het voor ons heel bijzonder gemaakt ! En we hebben heerlijk gegeten. Bedankt ! Groeten van, jose\' en Bianca uit Delftgauw.
Bert en Marga Burger heeft geschreven op mei 5, 2014 om 5:13 pm
2 nachten geslapen bij de B&B. We zijn erg gastvrij ontvangen. Hebben lekker geslapen. Een goed ontbijt. De sfeer is erg goed, gemoedelijk en huiselijk. Een B&B om aan te raden.
Harm &Marie-jose heeft geschreven op mei 2, 2014 om 12:13 pm
Henk en Wouter, Wij zijn weer thuis na 2 heerlijke nachten bij jullie te gast te zijn geweest.Het is een aanrader voor als men van natuur en rust houd, maar ook voor de leuke en gezellige stadjes in de achterhoek wil bezoeken.En last but not least het grote gevoel van gastvrijheid bij jullie en het schilderachtige heerlijke eten wat met liefde bereid is.
Roel & Caroline heeft geschreven op mei 1, 2014 om 7:46 pm
Een heerlijke bijkom-plek na drukke weken voor ons vertrek per fiets naar Berlijn en dan de Baltische Staten. We zijn verwend met lekker eten en de broodnodige rust na deze hectische tijd. We wensen Henk & Wouter veel succes voor een mooie toekomst met het prachtige bedrijf! Tot ziens, Roel & Caroline
Paul en Paula heeft geschreven op maart 31, 2014 om 6:29 pm
Wouter en Henk, we hebben heerlijk genoten van een paar dagen \'Achterhoek\' en jullie B&B. De bedden lagen goed, het ontbijt en het driegangendiner (aanrader!) waren heerlijk, maar we vonden het vooral leuk en gezellig dat we bij jullie konden aanschuiven tijdens het ontbijt en driegangendiner. Kortom een dikke voldoende voor jullie B&B!! Groeten Paul en Paula
fam. uit sneek heeft geschreven op maart 2, 2014 om 9:35 am
Goed geslapen maar door geluiden van de koeien wel een paar keer wakker geweest .maar verder mooi ontbijt en goede gezelligheid.
Fam. uit Schagen heeft geschreven op februari 13, 2014 om 9:35 am
Wat een verrassing om ontvangen te worden met koffie / thee en oliebollen. We hebben de jaarwisseling bij mijn dochter gevierd. En vanochtend zijn we het nieuwe jaar hier gestart met een geweldig ontbijt een sfeervol gedekte tafel met de kaarsen aan. Jullie gastvrijheid verdient een dikke 9. En de bedden sliepen ook heerlijk. Veel sukses. Hartelijke groeten, uit Schagen.